Het veranderen van de auto wrap is een geweldige manier om je auto een nieuwe look te geven en te personaliseren. Het kan ook handig zijn als je je bedrijf hebt gerebrand en je de oude wrap wilt vervangen door een nieuwe. Hieronder bespreken we de stappen die betrokken zijn bij het veranderen van jouw Volkswagen carwrap.

Verwijder de oude wrap

De eerste stap bij het veranderen van de auto wrap is het verwijderen van de oude wrap. Dit kan een tijdrovend proces zijn, vooral als de wrap al langere tijd op de auto zit en moeilijk te verwijderen is. De wrapper zal de wrap voorzichtig verwijderen met behulp van warmte en druk om ervoor te zorgen dat de lak van de auto niet beschadigd raakt.

Reinig de auto

Na het verwijderen van de oude wrap, moet de auto grondig worden gereinigd om vuil, vet en andere verontreinigingen te verwijderen die de hechting van de nieuwe wrap kunnen beïnvloeden. De wrapper zal de auto zorgvuldig reinigen om ervoor te zorgen dat de nieuwe wrap goed hecht en er zo goed mogelijk uitziet.

Maak een nieuw ontwerp

Voordat de nieuwe wrap kan worden geïnstalleerd, moet er een nieuw ontwerp worden gemaakt. Dit omvat het bespreken van de wensen van de klant en het maken van een nieuw ontwerp dat past bij de stijl en het doel van de nieuwe wrap. De wrapper zal verschillende opties voorstellen en een mock-up maken van hoe de wrap eruit zal zien op de auto.

Installeer de nieuwe wrap

Na het ontwerpen van de nieuwe wrap, zal de wrapper de nieuwe wrap aanbrengen op de auto. Dit omvat het gebruik van warmte en druk om de wrap op zijn plaats te houden en rimpels en luchtbellen te verwijderen. De wrapper zal de wrap aanbrengen volgens het nieuwe ontwerp en ervoor zorgen dat deze er zo goed mogelijk uitziet.

Afwerking

Na het aanbrengen van de nieuwe wrap zal de wrapper de wrap afwerken om ervoor te zorgen dat deze er netjes en professioneel uitziet. Dit omvat het afsnijden van de overtollige wrap langs de randen van de auto en het aanbrengen van randafdichting om ervoor te zorgen dat de wrap stevig op zijn plaats blijft zitten.