Wil jij langs bij ‘t Vosje in Oosterhout, voor een schone auto? Kijk dan eerst of jouw motorvoertuig hier geschikt voor is. De wasbeurt bij T Vosje zorgt ervoor, dat jouw motorvoertuig weer helemaal nieuw lijkt. 

Personenauto’s

Heb je een personenauto, dan is het geen probleem voor jou om door de wasstraat te gaan. Met deze auto’s kan je met gemak door de wasstraat. De maximale afmeting van een personenauto is minimaal twee meter hoogte en twee meter breedte. Een andere voorwaarde is dat jouw auto geen loszittende delen of schade heeft. Heb je aan je auto een skibox, dakdrager of een extra zijspiegel, dan dien je die te verwijderen. Rij je de wasstraat in, doe dan altijd je ramen en deuren dicht. Het openzetten van je ramen en deuren kan tot schade leiden aan je auto. Wil je de wasstraat in rijden, doe dan van te voren over je ruitenwissers een plastic hoes. In de wasstraat hoef je niet te sturen of te remmen, dat gebeurt allemaal automatisch. Met je cabrio door de wasstraat kan prima, maar zorg er dan wel voor dat je dak dicht is. Het wordt vaak wel afgeraden om met een cabrio door de wasstraat te gaan, dat is omdat bij cabrio’s snel en vaak een groenige aanslag op de kap ontstaat. Heeft jouw auto een stoffen dak, dan is een bezoek aan de wasstraat niet aan te raden. Door het water dat lang in de stof blijft, kunnen er schimmels ontstaan. 

Bussen 

Bussen, zoals die van het openbaar vervoer, kunnen niet door de wasstraat. Met jouw bestelbusje door de wasstraat gaan, dan moet je goed opletten of jouw bus wel past. Is jouw bus groter dan twee meter hoog en een en vijfennegentig meter dan past het niet. Past jouw bus erin dan kan je hem prima door de wasstraat doen. Kijk dus wel goed naar de afmetingen. 

Caravans of campers

Het wordt niet aangeraden om met een caravan of camper naar een gewone wasstraat te gaan. Dit omdat het niet past en de naaldborstels die gebruikt worden gemakkelijk krassen kunnen maken op de kunstoffen ramen van een caravan en camper. Rijd dus niet zomaar met een caravan of camper naar een wasstraat. 

Motor

Met een motor kan je niet door de wasstraat. Dat is natuurlijk niet handig. Rijd daarom met je motor naar een wasbox toe waar je jouw motor handmatig kan wassen. Zo kan je toch je motor schoonmaken. Een scooter of motor zou je eventueel ook nog zelf met de hand schoon kunnen maken. Gebruik niet zomaar schoonmaakmiddel, gebruik hier wel een speciaal middel voor, anders is er kans dat je de lak beschadigt.