Heb jij eens in de zoveel tijd ook zin om jouw garderobe eens goed op te schonen en er dan weer leuke nieuwe items bij te kopen? Wanneer je opzoek gaat naar leuke nieuwe items is het wel fijn om een beetje op de hoogte te zijn van de huidige kledingtrends. Je moet natuurlijk altijd lekker kopen wat je zelf het leukste vindt, maar het is ook hartstikke leuk om met sommige trends mee te doen. Benieuwd naar de kledingtrends van dit moment? Lees dan dit artikel om erachter te komen. 

Luxe lounge kleding

Tijdens de Corona periode bleven veel mensen thuiswerken en droegen we massaal loungepakken. Het is dus niet gek als je even helemaal klaar bent met de standaard loungepakken. Daarom zie je nu veel luxe varianten van loungepakken voorbijkomen. Zo heb jij een outfit die heerlijk zit en die er ook nog eens leuk uitziet. Twee vliegen in één klap dus. Bij een loungepak kunnen leuke sokken niet ontbreken. Denk aan eigen ontwerp sokken van Sokkenplaats.nl.

Veel pastelkleurtjes

Iets wat je in 2022 ook veel voorbij ziet komen in kleding zijn pastelkleuren. Heerlijk die vrolijke en zomerse kleurtjes! Buiten deze pastelkleuren kan je de outfit ook vrolijker maken door er leuke sokken met een print van Sokkenplaats.nl onder te dragen. Denk aan sokken van een bepaalde provincie of ontwerp zelf de leukste en meest vrolijke sokken!

Pakken bij vrouwen

Bij Peaky Blinders zag je het al langer voorbij komen, maar nu zie je het ook op straat steeds vaker. Vrouwen in een mooi en classy pak. Het voordeel van dit soort pakken is dat het makkelijk is. Je hebt meteen heel je outfit compleet en het past perfect bij elkaar. Lang voor je kast staan in de ochtend omdat je een outfit bij elkaar moet zoeken, is dus echt verleden tijd met deze pakkentrend. Heb jij ook al een mooi pak gescoord?