Waarschijnlijk heb je net een kluswoning gekocht of ben je al een tijdje de verbouwing aan het uitstellen. Het kan ook zijn dat je aan het twijfelen bent of je zelf aan je tuin gaat beginnen of je toch een hovenier aan het werk zet. Klussen is zeker in deze tijd een enorme uitgave, uren van zzp’ers zijn duur en bouwmaterialen zijn bijna niet meer te krijgen. Toch wil jij deze lente beginnen aan de klus die je al zolang uitstelt. Je gaat dit ook helemaal zelf aanpakken. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn; materialen en machines, deze kun je het beste huren bij Spapens Verhuur.

Waarom iets huren als je het ook kunt kopen? 

Uit recente onderzoeken blijkt dat consumenten steeds vaker iets huren dan het product zelf aan te schaffen. Dit is een van de redenen dat steeds meer bedrijven overstappen naar het verhuren van diensten en producten. Je kunt tegenwoordig zelfs vaatwassers huren! Waar komt dit uit voort? We willen als maatschappij minder consumeren, dit is beter voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Zo kun je via Spapens voor  één bedrag een compressor huren. We worden niet geconfronteerd met het feit dat we deze nieuw aan moeten schaffen voor bijvoorbeeld €500,-, hem een jaar niet gebruiken en dan moeten laten maken voor €200,- voordat we hem weer kunnen gebruiken.

Het koopmoment is een psychologische onzekerheid

Ook blijkt uit onderzoeken dat het uitgeven van geld een onbewuste pijnprikkel is voor onze hersenen. We proberen dit voor of na het moment van aanschaffen namelijk goed te praten. Je geeft jezelf en mensen om je heen redenen waarom jij echt die nieuwe auto of telefoon verdiendt. 

Één grote uitgave of meerdere kleine?

Dit is de reden dat mensen vaak ook kiezen voor koop op afbetaling. Dit is naast het niet kunnen bekostigen van een grote uitgave de voornaamste reden om iets te huren of in termijnen te betalen. Bij Spapens Verhuur kun je producten huren om op onderhoud en kosten te besparen. Als je producten huurt, ben je niet genoodzaakt om al deze verschillende producten op te slaan en heb je ruimte over voor andere zaken.

Ben je al begonnen met klussen en vliegt het puin je letterlijk rond je oren? Benieuwd naar de voordelen van een puincontainer? Die kun je hier vinden.