Tijdens COVID-19 heb je mogelijk een oude camper of bus omgebouwd tot nieuw woonhuis. Je hebt op je werk kunnen regelen dat je op afstand werkt en gaat de komende maanden door Europa of door het Verenigd Koninkrijk reizen. Maar hoe zorg je ervoor dat je fit blijft tijdens je reis? Hardlopen is een goede optie maar je bent op zoek naar iets anders. Je hebt in je camper geen plek voor een groot aantal gewichten maar wilt je buikspieren wel in shape houden. Je zou kunnen overwegen om een fitness hoelahoep voor volwassenen aan te schaffen. 

Hardlopen & hiken

Aangezien je steeds met je camper een andere standplaats hebt, is het uitdagender om een stuk te gaan hiken of hardlopen. Je hebt namelijk geen last van een sleur in je routine omdat je steeds in een nieuwe omgeving bent. Er is genoeg te ontdekken en verkennen, trek je hardloop- of wandelschoenen aan en let’s go! Ook hier heb je niet veel nodig om te beginnen met sporten. Droog weer, goede schoenen in combinatie met een vleugje motivatie en je bent zo vertrokken.

Mountainbike of wielrenfiets

Voordat je op reis gaat denk je zorgvuldig na over de indeling van je camper. De meeste campers hebben via de achterkant toegang tot een opberggedeelte. Dit is vaak onder het bed geplaatst, zodat elke vorm van ruimte maximaal benut wordt. Mocht je nou over een grote camper beschikken zoals bijvoorbeeld een ‘Renault Master’ dan heb je de mogelijkheid om een fiets mee te nemen. Zo kun je de nieuwe omgeving verkennen en ben je gezond bezig. Ook heb je de mogelijkheid om boodschappen te doen zonder je camper overal heen te moeten rijden.

Een fitness hoelahoep

De voornaamste voordelen van een fitness hoelahoep zijn de volgende:

  • Makkelijk te vervoeren;
  • Overal kunnen sporten;
  • Trainen van buikspieren;
  • Soepel maken van spieren.

Daarnaast is het weer eens wat anders dan hardlopen, wielrennen of mountainbiken. Ook heb je voor zo’n €20,- een fitness hoelahoep.

Vraag in nieuwe steden na of sportscholen een groepsles hoelahoep fitness aanbieden. Sportscholen staan vaak open voor verschillende groepslessen, kun jij die aanbieden? Dan heb je de mogelijkheid om onderweg op een leuke manier een zakcentje bij te verdienen!