Hopelijk heb je nog niet te veel meegekregen van je komende vrijgezellenfeest of ben je er nu een aan het organiseren voor je vriend(in). Maar hoe ga je nu iets origineels verzinnen? Enkele personen hebben al voorgesteld om te gaan paintballen met de gelukkige in een konijnenpak, of iemand te verrassen op zijn of haar werk. Hebben jullie al nagedacht over het huren van een e-chopper en met een grote groep te gaan cruisen?

Weekendje weg 

Vaak worden vrijgezellenfeesten uitgetrokken over een heel weekend in plaats van één dag. Jullie zouden met z’n allen een overnachting kunnen boeken in een onbekende stad, samen gaan stappen en de volgende dag gezellig de stad verkennen. Dit kun je doen door middel van een e-step, e-chopper of Uber. Je kunt samen een ‘High-Tea of Wine’ plannen. Leuke steden zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs, Krakau, Budapest en Praag.

Huren van een strandhuisje 

Een andere leuke mogelijkheid is het huren van een strandhuisje. Denk bijvoorbeeld aan een tof huisje in de buurt van Scheveningen, waar je overdag samen lekker op stap kunt, uitkateren en een dagcursus kitesurfen kunt volgen. In de avond kan er gezamenlijk lekker gegeten worden, hierna is het stappen! Wie heeft de verantwoordelijkheid in jullie groep en houdt de vrijgezel dit weekend goed in de gaten?

Spsr.me

Een verrassingsreis van Srprs.me is een van de leukste cadeaus om te ontvangen, zeker wanneer je samen met je vriendinnen hier gebruik van kunt maken. Het idee is dat je een ticket boekt naar één of meerdere steden binnen Europa. Waar je heen vliegt, is geheel willekeurig. Ook tijdens het boeken weet je niet waar je heen zult vliegen. Je komt er pas achter op het moment van inchecken op de luchthaven. Het enig wat je kunt aangeven, is hoe luxe de verblijfplaats(en) moeten worden, of je met de auto, het vliegtuig of de trein wilt reizen, de groepsgrootte en het aantal steden wat jullie willen bezoeken.  Hoop jij op een weekendje Lissabon, Athene of Vilnius?

Is een verre willekeurige reis niks voor jou? Kijk dan hier welke steden of plaatsen jij het beste met je vriendinnen kunt bezoeken met jullie e-choppers.