Bedrijfsfeest

Heb jij een bedrijf en denk je erover om een personeelsfeest te organiseren? Wellicht in het kader van een teamuitje, schuine streep teambuilding activiteit? Dan zijn er tal van mogelijkheden.

Hieronder bespreken we een aantal teamuitjes waarmee jij als werkgever zeker indruk maakt.

Buggy tour

Een buggy tour doen met een groep is een garantie voor succes. Iedereen vindt dit leuk. Zowel jong als oud. Je gaat in caravaan een mooi stukje rijden met de buggy’s. Vaak zorgt de aanbieder van de buggy tour er wel voor dat je ook een aantal onverharde wegen mee pakt. Dat maakt het uitje wat avontuurlijker. Helemaal als het tijdens warme en droge dagen plaatsvindt en het lekker stuift onderweg. Maar ook als het juist nat en drekkerig is.

Karten

Karten lijkt in die zin wat op bovenstaande. Alleen kun je met karten echt strijden met elkaar. Je gaat elkaar echt inhalen en afsnijden en dergelijke. Dat kan met de buggy tour niet omdat je daarmee deelneemt aan het openbare verkeer.

Boogschieten

Boogschieten met de collega’s is ook een goede tip. Kijk maar eens of die ene collega met zijn praatjes ook echt zo goed kan schieten. Weet je wat we vaak zien? Dat vrouwen dergelijke wedstrijdjes winnen. Dan is het feest helemaal compleet.

Parachutespringen

Deze activiteit is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar als je een team hebt met echte durfals dan is dit een uitje waarmee je grote indruk zult maken. Overleg het wel van te voren en verras je werknemers er niet mee. Niet iedereen wil hier wellicht aan deelnemen.

Sportfanaten

Heb jij een groep werknemers in dienst die fanatiek voetballiefhebber zijn? Kijk dan of je kaartjes kunt bemachtigen voor de voetbal. Het liefst ook nog op de VIP tribune of zelfs in een skybox. Zodoende wordt je ook nog voorzien van een hapje en een drankje.

Taxi

Om iedereen te kunnen laten genieten van een drankje is het verstandig om een taxi te regelen. Zoek op Taxi Etten-Leur en je krijgt al een aantal goede mogelijkheden in beeld.