Wanneer je een vrije dag hebt, heb je zin om iets te ondernemen. Vaak breng je deze dag lekker door aan het strand, op het terras of in het bos. Wanneer het slecht weer is, zijn dit niet zulke leuke ideeën. Helaas heb je in Nederland niet altijd mooi weer en dan is het fijn om een activiteit binnen te plannen. Wat zijn de leukste activiteiten om te ondernemen met slecht weer? Je leest het in dit artikel!

Speel een potje minigolf

Een potje minigolf is ook altijd een goed idee! Dit kan zowel buiten als binnen, dus het weer speelt geen rol. Een potje minigolf in Breda kan bij Lot66. Mega gezellig en voor of na het potje kun je bij Lot66 ook lekker een hapje en een drankje doen. Zo heb je meteen een gezellige ochtend, middag of avond! 

Ga naar een binnenzwembad

Wil het weer buiten niet zo tropisch worden als wat jij in gedachten had? Geen enkel probleem. Ga naar een tropisch zwemparadijs en je merkt niks van het slechte weer buiten. Dobber lekker in een zwemband, glij van de glijbanen af en geniet! Door de warmte in het zwembad voelt het bijna of je op vakantie bent. Heerlijk!

Ga lekker naar de film

Ga een filmpje pakken in de bioscoop of maak er een hele filmmarathon van. Het is toch geen mooi weer, dus waarom ga je niet lekker naar de bioscoop om films te kijken en popcorn te eten. Ga naar twee of drie films achter elkaar en sla lekker snacks in. Beste date ooit.

Blijf binnenshuis

Wanneer het slecht weer is, kun je er ook voor kiezen om lekker thuis te blijven. Thuis zijn er ook genoeg leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Denk aan het maken van een hut met lakens en kussens. Lekker romantisch en het voelt toch een klein beetje alsof je in een tent op vakantie bent. Het enige verschil is dat je alle mindere kanten aan kamperen níét mee hoeft te maken. Wanneer de hut klaar is, kan je er een lekker drankje bijpakken. Doe een cocktailworkshop. Je kan lekker uitrusten tijdens het cocktailshaken en achteraf kun je gewoon ouderwets een drankje doen.