Behoefte aan gewoon een simpele, gezellige avond thuis, bijvoorbeeld met jullie tweeën? Dat kan natuurlijk, maar hoe maak je van die doorsnee avond nu toch iets speciaals? In dit artikel geven we je wat tips, zo kunnen jullie echt even genieten van de avond.

Het hebben van een leuke avond thuis kan al zo makkelijk zijn als samen een film kijken met wat snacks. Het belangrijkste is dat je het zelf speciaal maakt. Doe dus iets wat jullie beiden leuk vinden en maak er iets leuks van.

Bestel wat te eten

Als je graag een gezellige avond wil, is het zeker aan te raden om wat lekkers te bestellen. Afhankelijk van waar je woont, is de keuze uit verschillende gerechten enorm. Je kunt natuurlijk simpel frietjes bestellen, maar je kunt ook wat groter uitpakken en bijvoorbeeld sushi, tapas op pizza bestellen in Hoofddorp. Dat maakt de avond net iets specialer. Wil je nog iets extra’s doen? Regel een lekker drankje, zorgt voor een fijn muziekje en, het allerbelangrijkste, zorg dat je een heerlijk toetje in huis hebt.

Speel een spelletje

Niet iedereen houd ervan, maar een spelletje is zeker een geweldig idee om te doen om de avond gezellig te maken. Zijn jullie met zijn tweeën, dan is het leuk om een spelletje te spelen dat speciaal voor twee personen is gemaakt, zoals Lost Cities. Zijn jullie met een wat grotere groep, dan kun je ook een escape room (die heb je tegenwoordig ook voor thuis) doen. Wil je echt uitpakken met een flink spel, dan kun je kiezen voor iets geks, zoals Munchkin, of iets tactisch, zoals Ticket to Ride.

Kijk een film

We noemden het hierboven al even kort, maar ja, gewoon een film kijken is ook hartstikke leuk en gezellig. Kies een film die jullie allebei al een tijdje willen zien en maak het lekker comfortabel op de bank. Natuurlijk kun je dan een goede lading snacks en lekkere drankjes niet vergeten. Een filmavond is immers geen goede avond als je geen snacks hebt om van te genieten.

Maak het romantisch

Wil je graag een romantische avond voor jullie tweeën organiseren, dan zijn spelletjes of een film misschien niet helemaal de goede kant om op te gaan. Je kunt er dan voor kiezen om een soort wellness avond voor jullie te regelen. Haal een lekkere massageolie en zoek een handige cursus op op YouTube. Heb je een bad? Zorg dan voor een lekker geurende zeep en zak lekker met zijn tweeën en een glaasje wijn het warme water in.